Skip to content

Filler / Hyauronsyre

Hyaluronsyre (filler) indeholder et naturligt ikke-animalsk stof, som giver øjeblikkelig effekt efter injektion.

Behandlingseffekten varer i op til 12 måneder.

Behandlingen er ikke forbundet med decideret smerte, men det kan føles ubehageligt at få sprøjtet filleren ind. Heldigvis er indsprøjtningen hurtigt overstået.

Der kan forekomme mindre blå mærker, men disse forsvinder hurtigt efter.

filler foer efter

 

Hyaluronsyre kan bruges til:

  • Udglatning af alle typer ansigtsrynker
  • Læbeforstørrelse
  • Fugtgivning og foryngelse af huden

Forundersøgelse

Før du kan behandles med Hyaluronsyre, skal du til en obligatorisk forundersøgelse. Konsultationen foretages af Lidia Møller.

Du er velkommen til at have en bekendt/bisidder med til denne forundersøgelse.

Ved konsultationen vil du blive undersøgt og vurderet på det eller de områder, som ønskes behandlet. Du vil få en gennemgang af selve behandlingsproceduren, information om risici og mulige komplikationer. Du vil blive spurgt til din helbredstilstand, kendte allergier, brug af medicin m.m. og der vil blive taget foto af de områder, som ønskes behandlet. Du har ligeledes mulighed for at få besvaret eventuelle spørgsmål.

Efter forundersøgelsen tager du hjemme stilling til, om du ønsker behandlingen med filler udført. Efter 2 dages betænkningstid kan behandlingen udføres.

Forud for behandlingen skal du i 3 uger inden undgå: fiskeolie, levertran, E-vitamin, Q10, samt gigtmedicin/smertestillende medicin (f.eks. Ipren, Ibuprofen, Brufen, Felden, Diclon, Celebra), som indeholder acetylsalicylsyre, pga. den øgede risiko for blødning.

Behandling med filler

Når du møder til den aftalte behandling vil du tale med Lidia inden behandlingen udføres. Vi tilbyder vi at smøre med lokalbedøvende salve inden behandlingen, og selve injektionsstoffet indeholder ligeledes et lokalbedøvende stof, som mindsker eventuelt ubehag.

Du bedes møde uden make-up. Huden renses/sprittes af, hvorefter filleren injiceres med en fin nål i de specifikke områder – dette er forbundet med et mindre ubehag. Herefter er du klar til at forlade klinikken. Du møder herefter til kontrol efter ca. 14 dage.

Efter behandling

De injicerede områder må ikke masseres i de første par dage efter behandlingen, da området skal have helt ro til at injektionerne kan virke. Effekten ses med det samme, men det er helt normalt, at der kan være hævelse i de behandlede områder de første dage.

Virkningen fra filleren vil aftage gradvist efter 7-10 måneder. I forbindelse med at virkningen aftager, skal behandlingen gentages.

Bivirkninger ved filler

I forbindelse med kosmetiske indgreb og behandlinger, vil der altid være risiko for komplikationer og bivirkninger.

Ved behandling med Hyaluronsyre er blå mærker og hævelser, efter selve injektionen, den mest almindelige bivirkning. Disse forsvinder af sig selv i løbet af nogle dage. I sjældne tilfælde vil man kunne få infektion i forbindelse med selve injektionen, hvilket i ekstremt sjældne tilfælde vil kræve behandling med antibiotika.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på klinikken.

På klinikken anvender vi primært præparaterne Juvéderm, Teosyal og Restylane, som indeholder Hyaluronsyre.

Priser

Priser

Teosyal Kiss (læber)

1 ml
2.600 kr.

Teosyal Ultra Deep (kindben)

1,2 ml
3.000 kr.
2 ml
4.500 kr.

Teosyal Ultimate (kindben)

1 ml
2.500 kr.
2 ml
4.000 kr.

Teosyal Redensity (under øjne)

1 ml
2.400 kr.

Juvéderm Volux (ansigt)

1 ml
2.800 kr.

Juvéderm Volume (læber)

1 ml
2.500 kr.

Juvéderm Ultra 4 (læber + kindben)

1 ml
2.400 kr.

Meso terapi: Ekstra fugt. opstramning og behandling af pigmentpletter

Fra
1.100 kr.

Ring og book en tid +45 6071 6107